Ponovno odgađamo Međunarodni festival malih scena

Ponovno odgađamo Međunarodni festival malih scena

Ponovno odgađamo Međunarodni festival malih scena

27. izdanje Međunarodnog festivala malih scena , koji se tradicionalno trebao održati početkom svibnja ove godine, morali smo, poput brojnih organizatora u kulturi, odgoditi.
Računajući na poboljšanje pandemijske situacije planirali smo ga održati od 25. studenog do 2. prosinca s istim programom te čak s istim rasporedom. Situacija se nije nimalo promijenila, štoviše, već sad – više od mjesec dana uoči eventuane manifestacije – izvjesno je da nećemo moći zadržati osnove festivalske koncepcije koje su u srži Festivala malih scena.
Igranje na „maloj sceni“ za manji broj gledatelja koji su vrlo blizu izvođačima/ glumcima neodrŽivo je u pojačanim mjerama hrvatskoga stožera. Isto je tako upitan dolazak inozemnih ansambala kojih je više od domaćih, odnosno upitna je suština manifestacije u stvaljanju domaćih dramskih produkcija u međunarodni kontekst.
Možemo se samo nadati da će se situacija s COVID-om 19 smiriti toliko da ćemo našu manifestaciju – Međunarodni festival malih scena moći održati početkom svibnja 2021. bilo u planiranom, bilo u neznatno promijenjenom obliku natjecateljskog programa.

%d blogeri kao ovaj: